En stund över......

.....För att blogga på helgens spännande, (nåja, spännande är nog att ta i), småtrevliga "events".
Vår helg varit oerhört lugn. Fick byggt klart hallgarderoben vi köpte på IKEA i tisdags och efter det kände vi att vi bara var "tvungna"att ta en tur med båten och så fick det bli!
Det belv en tur bort mot Tjörnbron, och det blev lite av ett äventyr då det blåste en del och gick lite högre vågor än vad vi räknat med. Höga nog för att Alida skulle somna under färden.
Välbehållna hemma igen fick vi helgstädat och lagat god pasta med fläskfile´i vitlökscantadousås..Mumsigt värre!

Far & dotter på sjön
       
Sjön suger......                                                                                                        Lite lördagsmys med tillhörande god middag.


På söndagen hade vi rätt lösa planer. Blev dock ett kyrkobesök och blev sedan spontaninbjudna på middag efter hemma hos Alidas farmor & farfar. Mysigt och gott som vanligt!
Idag var det första dagen i den andra inskolningsveckan för Alida och jag har fått äran att få ta ledigt för att kunna vara med. Idag fick vi lämna barnen där i en timme och det hade funkat jättebra för vår lilla tös.
Nu väntar sängen så man orkar med  morgondagens bestyr med allt vad inskolning heter.
Kram & go´natt!!!!

Börjat fundera lite på vart vi ska åka.....

På sitta förra jobb reste Christian en hel del emellan Sverige - Danmark. Alltid med flyg, då SAS. Nu har han lyckats skrapa ihop så mycket bonuspoäng att han kan ta med hela familjen( mig och Alida) på  en resa. Jag som ju älskar resor och semestrar har redan börjat fundera på vart vi kan tänkas att  åka. Vi hade tänkt att utnyttja det nästa år då nästa lilla knodd sett dagens ljus....ja ni hörde rätt... Alida ska ( om allt går bra) bli storasyster i början på mars.
Och då vill vi därför åka till något barnvänligt ställe,gärna med massor av sol & bad!
Är ju så himlans praktiskt ochså att resa när en är föräldraledig för då behöver ju bara den ene ta ut semester. Den andre är ju redan "ledig".
Vi är lite sugna på en USA-tripp igen,men då isf till Florida eller något annat ställe som erbjuder sol & bad.
Dock verkar det vara lite meckigt att ta sig dit med hjälp av SAS då det är flera flygbyten.
Asien lockar till viss del mig, då främst Indien. Och även Dubai.
Bilder med tillstånd från SAS

Nu har det gått långt emellan varven igen!

Anledningen stavas med ETT eneklt ord; nämligen TIDEN. Sedan jag började jobba igen har det varit fullt ös och bloggen har liksom fått stryka på foten. Men mitt mål är att iaf få med minst 1-2 inlägg i veckan! Jag har hunnit att bli ett år äldre...Hu,va hemskt...28 år......:-)
Jag firade det med ett pyttekalas för föräldrar och svärföräldrar. Bjöd på fisksoppa och marängtårta till efterätt,mums...
Fick en del trevliga presenter bla. detta:


Bild med tillstånd från Cultdesign
Jag fick den vita krukan. Älskar Cult designs sortiment.

Bild med tilstånd från Adblibris
Blir nog en hel del bakande och mysi höst tack vare Leilas bok,  boken har även en hel del brödrecept så man kan ju baka lite"nyttigare" ochså.


Bild med tillstånd från Adlibris
Har precis läst ut denna bok. Minst lika bra som  "Snabba cash". Rekommenderas å det varmaste!

Denna veckan började Alida sin inskolning på den nya förskolan. Det verkar vara hur bra som helst och hon verkar stortrivas redan. Denna veckan har Christian fått äran att vara med under inskolningen och nästa veckan är det min tur. Idag har jag dock varit med,då jag ju alltid är ledigpå torsdagarna.
Är så himla lyxigt när mannen är ledig., som denna veckan . I tisdags när jag slutat jobbet sammanstrålade vi hela familjen på IKEA för att inhandla hallgarderober. Kan verkligen rekommenderas att åka dit en vanlig tisdag, så mycket lugnare och man gick bara och njöt.
Det blev dock lite mer än gardceroben, jag har ju som sagt liite svårt att hålla mig till en sak (som man förutbestämt att köpa) det blev lite av varje bl.a detta:

Bilder med tillstånd från IKEA

Den svarta köpte vi, himla praktiskt då man som vi har tvättstuga i källaren och då är det bara att ta denna på ryggen och gå ner och tvätta.

Är även på jakt efter ett plättlagg, men det fanns inte så nu slänger jag ut en fråga bland er läsare var man få tag i det?

RSS 2.0