Alida 1 år!

Fredag den 28/9
Nu har vår lilla skrutta firat sin allra första födelsedag i dagarna 2.
Ska det firas, så ska det firas rejält,,är vår melodi!:-)
På födelsedagsmorgonen, gick vi in till en minst sagt förvånad liten Alida & sjöng och händerna fulla av paket,som hon sedan med glädje och med lite hjälp öppnande. Paketen innehöll bl.a en pyamas från Polarn o Pyret, magentiska klossar,badleksaker samt lite me&i-kläder.
Sedan blev det mysig frukost med 1 ljus i gröten innan mamma gav sig av till jobbet.

image225
Något förvånad Alida låg på bredden i sängen när vi kom in & sjöng.


image226
Full koncentration vid presentöppningen i soffan.



Mysig födelsedagsmorgon med ett ljus i gröten och på en liten sockerkaka!

Lördag 29/9
Idag var det dax för födelsedagskalas för närmaste släkten. Vi är så glada över att ha släkten på relativt nära avstånd, då inte bara geografiskt sett, utan att vi har jättefina föräldrar & syskon som bryr sig om och tänker på oss.TACK för att ni finns!
Presentöppningen var lika spänande som gårdagen, men med något mer spännande och roligare saker ,bl.a ett jättefint bord från SIA-kids (stol fick hon i dopppresent), böcker, en docka samt lite instrument.
Sedan blev det god mat i form av köttfärssås & spaghetti ( en av vår lilla prinsessas favoriter i matväg), och sedan kaffe, bullar, kakor och sist med inte minst en hembakt Dinosaurie-tårta. Alida började äta på själva tårtan innan pappa fick lagt upp en bit som hon fick sitta och äta ( läs kladda & äta).
Nu är timmen sen och Alida fick lagt sig lite senare än vanligt och imorgon bär det av upp till Bokenäs Kyrka för dop för Christians lilla kusinbarn Elvira. Så nu är det kudden som gäller för mig med!
Go´natt!!!!!

Första 1-årskalaset med paketöppning, tårta och annat skoj!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0