Nu går det snabbt......

....Det verkar som Alida utvecklas på alla möjliga plan just nu, både språket,samt krypande och andra rörelser.
Igår ställde hon sig så här strax före läggdags:
image122


Tidigare har hon bara blivit frusterad om vi ställt hene i detta läge,men igår valde hon att göra det för egen maskin och verkade dessutom gilla det!

De senaste dagarna har regnet bara öst ner så det har inte varit frågan om några längre trevliga promenader eller  så,men i måndags kom de och satte upp våra nya köksluckor och bänkskivor,(resultatet kan ni både se och läsa om i min heminredningsblogg)...Då passade vi på att ta en tur till IKEA för att köpa saker att barnsäkra hemmet med och naturligtvis var det viktigaste som stpd på listan skut,men,men....efter en god köttbullelunch och lite mer kikande på IKEA begav vi oss hemåt.
Igår var vädret om än ännu regingare så då passade vi på att storstäda lägenheten och idag var pappa C iväg för att mura på vår husgrund, jag och Alida passade på att åka till backaplan och flanera lite.
Imorgon blir det troligtvis Öppna förskolan,det är sista dagen innan sommarstängningen, och på fredag fyller pappa C hela 26 år och det ska firas med ett litet kalas för "närmast sörjande" på söndag.
kram*


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Oj oj oj! Det går framåt!
Vilken ursöt och charmig (om man kikar på alla fina bilder) liten tös ni har! Ses väl någon gång här framöver kan jag tro, så man kan få en liten live-titt!
KRAM*

2007-07-05 @ 00:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0