Ny blogg

Eftersom jag har mailkonto  i google så passar det ju bättre att ha en blogg i deras "sfär" så att säga. jag säger tack och hej från mig här, kommer ock inte ta bort denna bloggen än på ett tag förräns de som läser här hittar till min nya.
Ha det så gott alla!!!! http://anna-nazima.blogspot.com/

Sundsby säteri

 Bild:www.kaffehusetsundsby.se

Idag  efter att hämtat Alida på förskolan gjorde vi en liten spontanutflykt till Sundsby säteri tillsammans med goda vännen Jemima och två av hennes tre barn.  Vädret var strålande och våra barn verkade njuta av skogspromenaden lika mycket som vi. Dock hade jag inte med kameran så jag har inga trevliga bilder att visa.
Olyckligtvis var kaffehuset stängt denna dag, lite synd då jag lovat Alida en glass i det soliga vädret, men lovade att hon kunde få en när vi kom hem. Det där med glass glömdes dock raskt bort när vi kom hem och hennes mamma dukade fram äpple och banan till mellanmål. Det soliga vädret hade även hittat till vår altan så vi kunde avnjuta mellanmålet där.


 

 


Meandi

Har precis haft Meandi-party och shoppade detta:

Till Alida


Till KnutSamtliga bilder:
www.meandi.se

Sedan fanns det givetvis ÄNNU mer som jag gärna ville haft, men man är ju inte gjord av pengar särskilt inte som föräldraledig, men jag är verkligen supernöjd med dessa plaggen och mina godingar kommer att bli sååå fina!!!!

Nu är det dock färdigshoppat till barnen för ett tag.
Var ju och fixade höst -och vintergarderoben på Ullared för ett par helger sedan och sedan har både Alida och Knut fått ärva en  del fint och praktiskt av vänner och släktingars barn.
Själv skulle jag behöva ett par höst/vinterstövlar/boots modell snyggare... Kikade in på Dinsko´s sida och hittade dessa, måste införskaffas!

Midcut boot
Bild:wwwdinsko.se


Regn,regn,regn......Har inte gjort något annat än regnat nu på eftermiddagen, här hemma har vi roat oss med att baka chokladbollar efter Leilas recept som kommer här:

Chokladbollar
ca. 15 stycken

100g mjukt smör
1 1/2 dl strösocker
3 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao av god kvalité
2 msk kallt kaffe


Kokosflingor att rulla i, vi tog dock pärlsocker

Rör smör och socker smidigt i en bunke och tillsätt havrerynen. Blanda sedan ner vaniljsockret och kakaon, och till sist kaffet. Forma bollar och rula i kokos eller strösocker.
Mums filibabba!!!!!
Vad brukar ni rulla era chokladbollar och har ni några andra recept att dela med er av?

RSS 2.0