Nu har vi flyttat!Här kommer en liten uppdatering om vad som händer i våra liv numera, dock utan bilder, då jag inte fått laddat in bilderna på makens laptop än.....
Det börajde med onsdagen före midsommarafton då vi packade in oss hela familjen med barn & katt och packning för att fira midsommar i huset i glada vänners lag. På söndagen fick vi sån "ångest" att vi sonika bestämde oss för att inte återvända mer till lägenheten annat för att hämta mer prylar och sedan flyttstäda.
Det mesta av vårt bohag är redan på plats i huset.Så nu är vi alltså "tjörbur"(tjörbor),även om maken envisas med att kalla oss Askeröbor,vilket dock är den mer korrekta benämningen:-)
Alida går dock kvar på förskolan i stan denna veckan och nästa, men nu har vi fått lite backup från mormor och hoppas få lite även från farmor .Bredband har vi dock lyckats fixa,men än så länge har vi varken fast telefon eller någon digitalbox, en aningens surt för lilla mig som har "mina"serier att följa. Men det kanske bara är nyttigt(?!)att  vara utan ett tag.
Tjings på er!!!!!

Nu har första flyttlasset gått!!!!!

Nationaldagshlegen ägnade vi åt att städa ur och röja upp huset efter snickarna på lördagseftermiddagen körde vi med hjälp av pappa Egon ett flyttlass,innehållandes vår+ Alidas säng, köksbordet+stolar och en av våra två soffor. Natten mellan lördag och söndag sov vi över i huset för första gången. Alida fick dock sova över hos mormor & morfar då det belv för sent  att hämta henne. Dagen efter hätmade vi dock vår lilla älskling och tillbringade hela söndagen i huset.
Resultatet kan ni se här:


Vårt sovrum.....


Alidas rum


Senaste händelserna i bilder

Fredagen den 30 Maj tog kära broder/svåger/farbror Daniel sin efterlängtade sjuksköterskexamen. Det firade han med ett litet kalas för de "närmast sörjande"Gott fika i form av smarrig Pavlova -tårta bjöds vi på.

         
Hjälper "farbror"Eric att spela Nintendo D.S,Myseri kontorstolen,Lite bus med nyblivne "syster" Daniel innan avfärd hemåt hanns med trots begynnande trötthet.

Lördagen den 31 Maj spenderade vi tillsammans med familjerna Iseteg , Andersson-Lyräng på Liseberg. En heldag fylld med karusellåk,glassätning och glada skratt. Tog nra lotter, men turen varpå Isetegs sida denna dag då de kammade hem storvinsten på två olika choklahjul samt ett jättegosedjur åt Elsa.

              På äventyr i kaninresan.......

 
    & I ponnykarusellen.......

      Herrskapet Andersson-Lyräng

  Väntar på att pappa ska åkt klart......

     Elsa med storvinsten....

Söndagen den  1 Juni styrde vi kosan mot Orust och Stillingsön där vi sammanstrålade med både Alidas mor-& farföräldrar. Mamsen hade gjort sin goda lax i ugn och mintchokladtårta med hallon till efterätt. Efter lunchen tog vi alla en tur med mammas & pappas båt. Åkte förbi Askerön och fick sett vårt hus från sjösidan.
De modiga, (läs Christian, farmor/svärmor Pia och "farbror"Eric) passade på att ta sig ett dopp från båten.


På mormor & morfars altan
 

Den goda mintchokladtårtan med hallon


 Eric & Alida i poolen...dock utan vatten!Två flytvästklädda barn i olika storlekar


Lilla "förstestyrman"


Vårt hus( det längst till höger) sett från sjösidan

BadgängetRSS 2.0