Ett tag sedan nu.....

......Sedan jag skrev ett blogginlägg. Bloggen har liksom övriga familjen tagit "semester",om än lite ofrivillig då främsta skälet till uteblivna inlägg är TIDEN. Hursomhelst mår vi fint hela familjen,och njuter av semestern och vårt nya boende.
Nu börjar dessutom den RIKTIGA sommarvärmen komma så vi hoppas på långa sköna dagar på stranden, innan det är "back to work".

Utflykt

Eftersom vi egentligen har fullt upp med allt vad flytt heter under vår semester så finns det varken,tid,pengar eller ork att sätta sig ner och planera och boka en semesterresa.Dock blev vi hemskt sugna på att göra en kortare resa över dagen så igår bokade vi en endagskryssning med Colorline.
Så nästa vecka bär det av. Ska bli så spännande.Tidigare har vi mestadels åkt rutten Göteborg-Fredrikshavn, så  detta känns lite mer"exotiskt".

Har inte legat på latsidan.....

......När det gäller ALLT annat än bloggandet,som dock fått stryka på foten till förmån av allt vad flyttbestyr,födelsedagsfirande etc, har fört med sig.
Men här kommer iallafall en liten uppdatering för den som vill hålla sig "a jour":
Förra helgen bar det av uppåt Skaraslätterna där kära kusin & vän B numera bor med man. Ett mycket trevlig kalas med tilhörande god mat i trevligt sällskap. B:s man har precis blivit morbror och Alida fann det lite smått spännande att bekanta sig med bebiskillen.

Busar med "farbror"Eric, myser hos nyblivna 30-åringen, stiftar nya bekantskaper......

Helgen därpå inleddes vår hett efterlängtade semester med ett par härliga och soliga sommardagar. Vi inledde första semesterkvällen med grillat till middag på altanen,mysigt!



Härlig inledning på en skön och efterlängtad semester....
På lördagen stod först "köra sista flyttlasset" på schemat,vilket så skedde med hjälp av svärmor,samt 2 bröder till hjälp samt en lånad släpkärra av pappa/morfar E.Alida passade på att roa mormor....
På kvällen var det dags för goda vännerna och numera grannarna Hammarlunds årliga, traditionsenliga grillsfest.mycket gott fyllde våra tallrikar och gott att dricka i glasen,såväl svagt som starkt:-)


På väg att hugga in på det goda.



Gott med glass till efterätt.

Festens yngsta deltgare mumsar glass

Herr J immnudigar ett glas rött......Så även värdinnan!

På söndagen var det dags för pappa C att fylla år,denna gång gick det åt 27. Alida och mamma firade sin älskling med paket och ("skönsång") på morgonen vid sängkanten. På eftermiddagen kom föräldrar,svärföräldrar,farmor och syskon i en salig rör:-) på ett litet kalas. Vi satsade på spaghetti carbonara och efter det lite fika i form av muffins och seda n kladdkaka med vispgrädde. Får göra det"enkelt"för sig när man precis flyttat!

Alida hjälper papsen med att öppnan paket.




Några av kalasgästerna.

Bra utsikt från soffan med hjälp av farbror Daniel

Myser med fabror tillika fadder Simon.



Gosar med Linux.


Lite go´natt gos med Eric före läggdags.

Nu väntar sängen för min del ,go´natt!!!!!!

RSS 2.0