SOMMAR,Sommar, sommar........

Tänk va´underbart och så mycket lättare allt blir så fort solen och värmen, eller rättare sagt hettan kommer.
Helgen som gick,  gick verkligen i slapphetens tecken, på lördagen packade vi in hela familjen i bilen och begav oss till Lyrön där våra vänner Erik & Madelene driver en mycket trevlig fiskaaffär kombinerat med cafe´. Där intogs en mycket god lunch bestående av skaldjurspaj och efteråt njöt vi av varsin god glass i värmen och beundrade den fantastiska utsikten över Bohusläns klippor.

Far & dottern i familjen mumsar glass

Väl hemma igen blev det poolbad och allmänt mys på vår altan, när familjens småknattar somnat dukade vi upp de färska räkorna med smarriga tillbehör vi inhandlat på Lyröns fisk.

                   
Poolbad & altanmys

På söndagen hann vi med en kort sväng till Torp, på jakt efter 25-årspresenter, baddräkt till Alida samt lite andra småsaker. På eftermiddagen gästades vi av svåger/broder/farbror/fadder Daniel.  Det belv en härlig eftermiddag med båtfärd, årets första dopp för Christian , Alida & Daniel. En annan vågade sig inte i, men det tog igen senare  i veckan, men det är en annan historia:-)
    


Sjön sög för yngste passageraren


Premiärdopp!!!

Efteråt grillade Christian sina berömda, hemgjorda hamburgare som vi avnjöt i kvällsolen på altanen,mumsigt & mysigt värre!!!!!Gottigt värre!!!!
Ha de så gott alla och njut av värmen & solen så länge det varar!!!!!

Kommentarer
Postat av: Petra

Men guuuuuud så mysigt ni bor, precis vid havet?????Nu blir jag avis!!

2009-07-07 @ 13:37:28
URL: http://pinkie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0