Boråstripp

Igår tog vi bilen och körde mot Borås. Första stoppet var Knalleland. Där kikade vi lite och åt lunch innan vi begav oss mot  nästa  och dagens näst viktigaste mål; nämligen Borås djurpark
Utrustade med regnskydd till barnvagnen, galonbyxor till Alida samt jackor & paraplyn var vi rustade för en stundvis regnig eftermiddag i djurparken.
Vädret var minst sagt omväxlande, ena stunden sol och sommarvärme för att i nästa skund brista ut i hällregn. Alida var i helt rätt ålder för att uppskatta denna typen av aktivitet. Allra roligast enligt henne själv var ponnyridningen, till hennes mammas stora glädje. Hon fick rida två gånger.

Blivande hästtjej?

Tittut!!!

Syskonkärlek


Klätterapa


Middag/kvällsmat på Max
Efter lite middag/kvällsmat på Max. styrde vi kosan mot Boråshallen och det sista målet denna dag. som var OAS- sommarmöte.
 För er som inte vet är OAS-rörelsen en förnyelserörelse inom svenska kyrkan och de brukar arrangera olika kristna möten/sammankomster under året och det största är det som äger rum på sommaren.
Barnen skötte sig jättefint och Alida blev väligt förtjust i lovsångerna & försökte hänga med så gott det gick. Knut somnade efter första halvan av mötet och sov  resten och nästan hela vägen hem,brotsett från lite amning.


OAS i Boråshallen

Nu är det snart ny vecka och fortsatt semester för vår del, på återseende!!!!Kommentarer
Postat av: Jenny

vilken fin blogg!

2009-08-06 @ 22:36:58
URL: http://matlust.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0