Helg!!!!

Igår var det meningen att vi skulle picnicka med några andra föräldrakompisar i Slottis från Familjelivs-gruppen,men de täta regnskurarna ledde till att vi ställde in i sista stund. Eftersom vi hade massa god utflyktsmat hemma så packade vi ändå ppicknickväskan och åkte in till stan och kikade litre först på stadsbiblioteket,sedan promenerade vi upp till Näckrosdammen nära Humanisten,
där det finns en trevlig liten park med lekplats där vi intog vår matsäck.Sedan börejade regnet ösa ner igen så det blev en promenad på avenyn i regnet och diverse avbrott för att kika in i affärerna.
Hem kom vi  två cd-skivor rikare bl.a "Electric banana band´s bästa",som jag och Alida diggade till medans Christian lagade middag.
Idag,söndag,spenderades på Orust,på Stillingsön. Mormor& morfar var naturligtvis glada att få träffa sin lilla skatt. Sedan kom även moster Gita  och vi tog en liten promenad innan pappa/svärfar/morfar tände grillen. Vädret var betydligt bättre än på mycket länge(känns det som).Hoppas det hålelr i sig och att badtemperaturen stiger ochså så att man kan få några lata dagar på stranden.
kram*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0