En liten summering av veckan som gått!

Kära bloggläsare på "allmän" eller kanske "enskild" begäran..... nåväl här kommer iallafall en liten summering av den föregående veckan.
Torsdagen den 9 Augusti:
Denna dag bjöd på lite ledighet från husbygget och då passade vi på att åka och bada vid Getterön i Varberg. Trots att vi är uppvuxna med bousländska klippor och allt som hör till så är iallafal jag banrsligt förtjust i långgrunda stränder och nu får man ju en anledning att åka till sådana badplatser tack vare Alida.
Solen sken och vi fick både badat och lapat en hel del sol. Dagen avslutades med en god och lätt middag på strandrestaurangen innan det bar av hemåt till götet igen.


Härligt att leka i sanden....


Mätt Alida efter middagen på strandrestaurangen på Getterön.

Fredagen den 10 Augusti:
För pappa Christians del var det husbygge som gällde,medans Alida och jag förlustade oss på stan i sällskap av Karin. Efter en god lunch  på cafe´Cappucino,tog vi en långpromenad upp mot Slottskogen, med mellanstopp på Villervalla i Haga där Alida fick en fin klänning fullt med bruna stjärnor på samt tillhörande munkjacka i brun velour. Väl Slottskogen tog vi en liten "mini"fika på Bel Parc, och fick gratislyssnat lite på  en av Way out West-festivalkonserterna, innan det var dags att bege sig hemåt.

Lördagen den 11 August:
Förmiddagen ägnades åt städ och tvätt inför söndagens "event" då våra föräldrar,syskon(några med "bihang") skulle komma på en liten födelsedagsmiddag.
På eftermiddagen var vi så trötta på att vara "instängda" i vår varma lägenhet att vi tog oss till Slottskogen för en promenad och lite lek på Plikta-lekplatsen,vilket uppskattades av unga fröken. Däremot var gungan inte så värst poppis längre,
Sedan tog vi en fika på Bel parc(2 dagar i rad för mig,,,,hur ska detta sluta????;-) ) och lyssnade lite på några av banden som spelade på Way out West i Slottskogen.
På hemvägen handlade vi innan vi (efter läggning av Alida) sjönk ner med en hyrdvd & (som vanligt när vi ser på film)en stooor skål med popcorn i soffan, "Den innersta kretsen".


Gungan var inte så värst poppis denna gång....


...Desto roligare var det att leka tittut i de små "kojorna".



Fika på Bel parc.

Söndagen den 12 August:
Idag  firade vi min(Annas) födelsedag en dag för tidigt med lite festlig middag för föräldrar,svärföräldrar,syskon med 2 bihang. Jättetrevligt som vanligt och trevliga små presenter bl.a en "tjejhammare" som var blommig och hade små skruvmejslar inbyggda i sig ochså... Kan inte förstå var svärmor hittar alla lustiga och skojsiga prylar....:-)
Känns som tiden går otroligt snabbt,,nu är det ju bara tre år kvar till 30.... *HJÄLP*:......

      
Kalasdax!                       Myser hos "farbror" Eric

Alida bjöd på lite "underhållning" ochså!!!


"Måste ju finnas något enkelt knep att komma upp på pallen....."

...."Nästan uppe!!!!"

Måndagen den 13 Augusti
Idag var det min "riktiga"födelsedag,,"tjuvfirandet"igår till trots. Fick en jättesöt uppvaktning av man och dotter som sjöng så fint och hade med sig några trevliga paket som innehöll bl.a en t-shirt med texten "Mamma",från Alida, samt några dvd-filmer. Sedan åkte Christian iväg för åter snickra hus. Och jag & Alida blev lämnade "mol allena" på min födelsedag...men den ensamheten varade inte länge!
Senare på förmiddagen kom vår kompis Miriam och hennes två små,varav lilltjejen är jämnårig med Alida. Efter lite god lunch bestående av  köttfärssås & spaghetti som både barn och vuxna smaskade med god aptit, gick vi ut till lekplatsen och sedna en lite promenad innan det var dags för mellanmål  för barnen innan de åkte hem.
Vi passade även på att "byta"vagn med varandra,så Alida fick åka syskonkärra och Storebor rasmus intog Alidas vagn.

Födelsedagsuppvaktning på sängen....



Vagnbyte...

Som"plåster på såren" för att Christian snickrat  på huset hela dagen istället var att vi hittat på något så lagar han en(förhoppningsdis) samrrig middag till mig,det är en överraskning så jag är portförbjuden att vistas i köket..*SPÄNNANDE*

Kram alla som orkat sig igenom denna låånga blogg!!!!







Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Ett litet försenat GRATTIS på din födelsedag! Hoppas middagen blev god! Här är det full rulle igen sen semestern är över... Vi hörs!
Kram

2007-08-14 @ 13:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0