Lugn helg med lite blandad kompott

På fredagen fick vi finfint besök av Svåger/broder/farbror/"gudfadren" (kärt barn har många namn) Simon och hans Malin.
Vi bjöd tacos och till efterätt hade Malin med sig hemgjorda semlor.... Sååå mycket godare än köptevarianten!
Alida tyckte det var jätteskoj  medbesök och det märks att hon verkligen är stormförjust i sin farbror/fadder och Malin.
På lördagen hade vi inget mer palnerat än lite fixande med bilarna. Vår ena bil gick ju inte igenom på besiktningen och vissa småfel kunde Christian fixa själv.
Sedan blev det lite pulkaåkning & fönsterputsning.

   



Se upp i backen!!!!!



Fönsterputsardags.....


På söndagen  var vi väl inte direkt "kristna" och gick i kyrkan.
 Turen gick istället till Bäckebol & IKEA.  Har börjat "boa" på allvar nu  och behövde lite lådor för Alidas leksaker  och lite annat smått & gott.  Efter  lunch på på restaurangen med de gula bågarna åkte vi in till stan och Baby & barnmässan som höll till på Svenska mässan. Kanske inte jättemycket att hänga i granen, men kom ialla fall hem med lite gratis "giftbags" bl.a Liberos väntabarnpåse, med lite blöjprover och annat smått & gott.
Fick även köpt en underbar liten heldräkt till bebisen att ta på som första plagg direkt efter förlossningen för endast 50SEK.....det kallar jag att fynda!!!



Leker med lego på mässan.

Nu är det ny vecka och nya friska tag. Alida börjar på på sitt 15h-schema denna vecka, med lite blandade känslor från hennes mammas sida. Å ena sidan är det så mycket mysigare att ha henne hemma , å andra sidan har hon saknat kompisarna och fröknarna på förskolan.
Tur att det gäller enbart dessa 15 timmar 3ggr/veckan. På måndagar och fredagar kan vi ha riktigta mysdagar ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0