Senaste tidens händelser i bilder!


Före....


Efter.....

Förrförra torsdagen besökte Alida frisören för allra första gången, gick bättre än jag väntat mig. Men frisören Anna är ju supergullig och rar så Alida var på sitt allra charmigaste humör hela tiden.
Fredagskvällen spenderade mamma Anna på jobbet, för att fira en kollega som numera uppnått den högaktningsfulla åldern 50!!!
Samtidigt hemma hade Alida ett jättetrevligt fredagsmys tillsammans med sin pappa.
Först lite naturgodis framför Bolibompa sedan lite tilltugg i form av  tomatskivor och mozarellaost,  sist men inte minst hemmagjord pizza!
Förrättstilltugget     Myser framför "Bompa"     
                                                                                                                                                                                Sitter vid "bardisken"



Hjälper till att laga pizza



På lördagen  blev det lite hemmafix på dagen, på tidiga kvällen var det dags att begä sig till den "gröna ön i väst" Orust ,för att hälsa på hos kusin Camilla & Alexander och lilla sysslingen Olivia( som för övrigt inte är så lite längre:-), men forfarande bedårande söt! )
En jättemysig kväll med  trevligt umgänge och god mat, tack för att vi fick komma!


Sysslingarna busar!


Alida myser i Olivias TV-fotölj

Efter ennästan en hel vecka med omväxlande mormor, mamma & pappa kunde Alida äntligen gå till förskolan på fredagen och hon hade  visst haft det jätteskoj,  trots att det var rätt så längesedan sist.
Fredagar i vår familj betyder ju som sagt  "fredagsmys" med vad det innebär hos oss , lite gott tilltugg och dryck sedan en god middag.
Denna fredagen var inget undantag utan det bjöds på krustader med skagenröra till "förrätt" och till varmrätt blev det ryggbiff med skogshampinjoner i en röra av karl-johan creme fraiche och ugnsbakade potatisskivor..mums!!!!



Trevlig helg alla!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0