Lite om senaste tiden händelser i bilder!!!!

Förra veckan fick Alida HELA två dagar ledigt från förskolan, för den var stängd både ons och torsdag.Visserligen är hon ledig varje torsdag iallafall,så det var ingen större skillnad.
På onsdagen gjorde vi en liten utflykt till Kättilsröds 4H-gård tillsammans med en annan mammakompis & hennes son som är ca. 1 vecka äldre än skruttan.
Barnen var ganska reserverade och tyckte nog att korna & grisarna var en smula läskiga. På avstånd var det dock mer ok att kika på kossorna och deras små kalvar.
image464
Fikapausen var trevligast på hela utflykten....

Torsdagen var det dags för en till, trevlig utflykt, denna gång bar det av till Slottskogen tillsammans med mamma A:s  kusin Camilla & hennes dotter, Alidas söta lilla syssling, Olivia. Första stoppet blev lekparken Plikta där båda småtjejerna gungade och utforskade stora delar av lekparken. Efter  en god lunch på Cafe'Bel Parc , somnade töserna gått i sina vagnar medans deras mammor flanerade i Haga.

image465
Full fart i gungorna!

        
             Två små söta gung-tjejer!
     
       
          Gott med lunch på Cafe Bel Parc

Helgen tillbirngades uteslutande på Orust samt Askerön. Kakling och annat fix stod på schemat. Alida fick vara hos farmor & Eric under tiden. På kvällen blev vi kvar där och kollade på Eurovision Song contest, som sig bör. Däremot var resultatet ren skandal!!!!
Sedan bar det av hem till götet för att sova och fira mors-dag för att sedan åka till Stillingsön och fira mor(mor). Där bjöds vi på grillad lax med färsk potatis,mums!!! Sedan bar det av till Tavlebord igen för att fira far(mor).

image470

Morsdag hos mormor & morfar!


image471

Kram*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0