God Jul! ( i efterskott )

Då bloggen tillfälligt tagit lite "jullov",  passar jag på att i dessa mellandagstider uppdatera.
Måndagen den 22 december tog hela familjen bilen och for till Göteborg där vi hade lite ärenden, bl.a skulle de sista julklapparna inhandlas och sedan skulle vi få chansen att uppleva julstaden Göteborg och Jul på Liseberg.
Efter lite julklappshopping och en jättegod middag på Jensens böfhus avslutade vi kvällen på Liseberg, där man som vanligt blev helt hänförd av alla fina ljus och allt pynt. Nytt för i år var den fina "snön" som fanns i början av parken. En tur i sagoslottet hanns med.
Alias favorit var helt  klart tomteland. Trots att klockan var långt efter läggdags gick hon runt och kikade intresserat.
                     
Middag på Jensens böfhus

                       


Jul på Liseberg

Dagen efter, den 23:e klädde vi granen och fick god hjälp av vår lilla hjälpreda trots att granen var ordentligt hög så att vi vuxna fick stå på stege när pyntet skulle på.Julaftons förmiddag tillbringades i Tavlebord hos svärföräldrarna, god mat, trevligt umgänge och lite klappar. Eftersom två av bröderna var v på annat håll ( jobb samt julfirande på annan ort ) var det dock en något nedbantad skara, men minst lika mysigt!

       

        

Eftermiddagen tillbringades hemma is vårt egna hus , kikade på som traditionen sig bör Kalle Anka & hans vänner , sedan kom Alidas morföräldrar, moster och mosters kille hit och det blev ännu mer julmat och klappar.  Så mysigt att få fira Jul hemma hos sig själv och slippa den sedvanliga "turnén".

      

        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0