Fest & kalas även denna helg!

Förra helgen var så gott som späckad med kalas. Först 1-årskalas för släkten på lördagen och dop för Christians yngsta kusinbarn med efterföljande kalas på söndagen. Som om detta inte var nog så var det återigen dags för ett par kalas & festligheter även denna helg!
Under veckan som gick blev jag mer & mer stressad desto närmare helgen kom..... Det behövdes dock inte för allt flöt på hur bra som helst!
På lördagen hann vi avverka inte mindre än 2 kalas på samma dag! Först ett litet barnkalas i miniformat,med några av Alidas(nåja,våra vänner med barn).Det mumsades korv med bröd,mos och andra tillbehör,sedan var det dags för marängsviss, som vår lilla godisråtta smaskade i sig med stor förtjusning.
Tack, Sofia,Henrik Elsa, Cicki, Melvin, Pascal ... and a very special thanks to Steven, who came all the way from N.Y - (Skämt åsido, Steven är en amerikansk, god vän till Cicki som under vissa perioder gästarbetar i Sverige) för att ni alla kom och gjorde Alidas allra första barnkalas både roligt och minnesvärt!


Dukat för barnkalas, Alida och Elsa leker innan maten,dax för marängsviss,något som vår lilla godisråtta uppskattade!

Sena eftermiddagen/tidiga kvällen bar det av till Orust och ett annat kalas,det var svågrarna/bröderna/farbröderna Isak & Simon som fyllt/fyller 22 respektive 16 år, för större delen av familjen.
Resten det vill säga mamma Anna, gick på inflyttningsfest hemma hos kompisen Maria, där det bjöds på bl.a god pasta med soltorkade tomater& parmaskinka och gott vin till. En kanontrevlig kväll!, tack Maria för en jättetrevlig fest! Sedan bar det av med buss till Stenungsund där Christian plockade upp mig och sedan sov vi över i Tavlebord. Söndagen spenderades hos Svärföräldrarna, med en härlig långpromenad och god middag.
Summasumarum var denna helgen inte det minsta stressig!. Näsa helg komemr dock bli lugnare, har absolut inget inplanerat!

Maria & jag, värdinnan med kompisen Thereses sambo Jonathan!

Kram på er alla & ha en skön vecka!

Kommentarer
Postat av: Malin ( Marias kollega )

Ja, jag har allt varit inne på din blogg och kollat runt jag med.. Den är trevlig den med.
Ha det så bra ..

2007-10-10 @ 11:00:59
URL: http://malinjohansson75.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0