Finlandskryssning!!!!

Vad tänker ni när ni hör just det ordet? rätt troligt att ni tänker som jag gjorde förut, att finlandskryssningar enbart består av  festande och fylla????
Vi fick erfara att det dock inte behöver vara så.
Tillsammans med våra goda vänner Jemima & Carl-Henrik och deras tre små barn, Isak, Lydia (vårt goá fadderbarn) och minstingen Adam,(som för övrigt är  2 veckor yngre än Alida) samt Jemimas syster Johanna och hennes killkompis, gav vi oss iväg på Östersjökryssning.
Anledningen till att vi just skulle till Finland var just att vi förra året slog vad om att åka på just Finlandskryssning i samband med Eurovision song contest, om Lordi vann . Och det gjorde de ju.
Resan startade för min,Christian och Alidas del i lördags då vi tog X2000 upp till Stockholm.


Tågpremiär för Alida. hon trivdes förträffligt.

Tågresan gick hur bra som helst och Alida var mestadels glad och charmade några medpassagerar. Sedan passade hon på att sova middag ochså.
Väl på båten åt vi och drack gott, beundrade utsikten på däck över havet, samt spenderade lite tid& pengar på taxfreeshoppen.

På restaurangen där vi åt goda buffémiddagar& frukostar


Far & dotter ute på däck

På lördagskvällen följde vi givetvis Eurovision song contest  från en av barernas storbildstv. Barnen fick somna i sina vagnar. Alida fick ha hörselskydd pga. av det höga ljudet.


Alida och paps kollar på Eurovison song contest, med hörselskydden på ,precis osm det ska vara!


Söndagen spenderades i Helsingfors,en mycket mysig och pittersk liten storstad.


Nästan hela resesällskapet framför Helsingfors Domkyrka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0