Nu var det åter igen dags för lite uppdatering!

Det verkar som det är nästan en vecka sedan sist jag skrev något  här. Nåväl på "allmän"(eller iaf kära syster/moster/svägerska Gitas) begäran kommer här en lite uppdatering:
Måndagen bjöd på lika varmt väder som den föregående helgen och vi hade turen att få ha hemma make/pappa Christian  nästan hela veckan! det vara bara under ons-tors han var iväg på "äventyr" med jobbet. På måndagskvällen avnjöt vi middagen utepå balkongen och efteråt var både far och dotter så här  slöa!

Tisdagen var det liite kyligare ute och vi passade på att ta en tur till Öppna efter lunch,vilket var extra mysigt nu med de nya lokalerna och allt.
onsdagen var vi bjudna på fika hemma hos en mamma från vår septembertråd på Familjeliv.se. De hade byggt en jättemysig altan och hon hade lagt ut stora filtar och massvis med leksaker som bebisarna kunde leka med medan vi fikade goa´smörgåsar,muffins och kladdkaka!
Torsdagseftermiddagen spenderades på stan i lite "hemliga ärenden", kan inte skriva mer om det ännu,men "rapport" kommer!
Fredagen var en lugn dag hemma med lite städ och promenad innan det var dags att hämta Christian på jobbet inne i stan för att åka ut till Orust för att gratulera farbror/svåger/lillebrorsa Isak,nu fullgjort den 9-åriga skolplikten och nu väntar gymnasiet. Vi önskar honom all lycka!!!!

Alida omgiven av farbröderna Simon och Eric samt sysslingen Anton.


Grötdags hemma hos farmor & farfar, mysigt att få kvällsgröten serverad sittande i farfars knä.

Lördagen spenderade Alida och mamma Anna på Lek & Buslandet på backaplan tillsammans med mammas kompis Cicki och hennes två små busfrön till söner. Dessa två såg vi inte röken av annat än när vi skulle äta lunch, och ALida fick testa på babyavdelningen,till en början var det lite skrämmande ,men sedan lossnade det, sedan fick Alida smaka på korv och pommes för första gången och det var poppis!

Duplobitarna var rätt okej att leka med på Lek & Buslandet.

Pappa Christian var ute på tomten och armerade tillsammans med sin far.

Idag söndag  hade vi besök av moster Gita och "morbror"David. Vi bjöd på en god och rätt så maffig (om jag får säga det själv) brunch bestående av bl.a, amerikanska pannkakor med lönnsirap,visp grädde&sylt, äggröra&bacon, minibaguetter,fruktsallad m.m.

Dästa och mätta tog vi en promenad innan det var dags för lite filmtittning i form av "Bröderna Grimm"som inte var så bra,egentligen.


"Titta vad jag kan".

Lycka är att få gosa med moster Gita.


Ha en skön vecka,alla!
kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0