Nerbäddad katt och utflykt till Slottskogen

Ja,så kan man sammanfatta vår dag. I förmiddags hittade jag Linux nerbäddad(!) på favvissovplatsen av alla; nämligen vid fotändan på mattes sida av sängen. Tyckte det såg så lustigt ut att jag inte kan undvara er denna sköna bild!
image100Idag har vi dessutom hunnit med en utflykt till Slottskogen i sällskap av Rasmus(2 år),och hans lillasyster Klara(8 månader) samt deras mamma Miriam.Efter en kort stunds lek på lekplatsen Plikta åt vi vår goá medhavda picknicklunch. Sedan tog vi den låånga och branta backen upp till barnens zoo där våra små fick klappa gekillingar och en kanin samt kolla in Orusthöns och hängbukssvin. På på spårvagnen hem var lilla fröken så trött att hon sov sig igenom hela resan hem till Hising Island. Ikväll drack hon hela 2 dl välling!!! inte illa för en envis tjej som helst vill ammas och äta gröt kvällstid.
Mysigt med picknick i "Slottis"

Kram på er alla!
 
Skönt att vara nerbäddad i sängen!

Idag har vi dessutom hunnit med en utflykt till Slottskogen i sällskap av Rasmus(2 år),och hans lillasyster Klara(8 månader) samt deras mamma Miriam.Efter en kort stunds lek på lekplatsen Plikta åt vi vår goá medhavda picknicklunch. Sedan tog vi den låånga och branta backen upp till barnens zoo där våra små fick klappa gekillingar och en kanin samt kolla in Orusthöns och hängbukssvin. På på spårvagnen hem var lilla fröken så trött att hon sov sig igenom hela resan hem till Hising Island.
Kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0