Dags för lite uppdatering...!

Nu var det ju faktiskt hela TRE dagar sedna jag skrev något här i bloggen så  håll till godo!
Torsdag den 7Juni:
När solen befann sig som högst, så passade min kusin att ta studenten  i Uddevalla. Jag, Alida och hennes mormor var där för att uppvakta samt på efterföljande mottagning där vi bjöds på världens läckraste tacopaj,sallader och annat mums. ALida var så lugn hela eftermiddagen/kvällen trots den tryckande hettan.
Fredag den 8 Juni:
Idag var Alida och Anna på "poolparty",f`låt fika med bad hemma hos en av Alidas bebiskompisar. Bebisarna såg ut att trivas förträffligt i den uppblåsbara poolen.
Lördag den 9 Juni:
Idag seglade Ostindiefaraen Götheborg in i Göteborgs hamn efter  över tre år till havs. Vi valde dock att inte åka dit och kika. Christian åkte istället ut till vår tomt och grejade och jag och Alida stannade hemma. Fick pysslat lite kort och scrappat(del av resultatet kan ni se i pysselbloggen) lite medans lilltösen sov middag. När Christian kom hem igen åkte vi ut till havet för att ta årets premiärdopp och grilla. För Alidas del blev det allra första gången hon badade i havet. När solen gått ner bakom klipporna åkte vi hem till götet igen.
Alida och mamma på stranden innan bad.

Tar det lite soft och doppar tårna innan det "riktiga"doppet!

Premiärbad!!!!

Lite relax innan grillningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0