En liten uppdatering mitt i Jul & kommande nyårsfirande

Här har det varit fullt ös sedan i lördags, vill bara säga att vi lever och mår finfint.
Fredagen var mamma A:s sista arbetsdag på nära två veckor. Det skulle firas, tyckte vi och bjöd hem vännerna Marcus, Rickard & Angelica på middag med tillhörande glöggmys. Mysigt och trevligt som alltid!


image319

Marcus & Christian i samspråk, medans Alida glatt mumsar i sig av det goda.
Glöggmyset efteråt...

Dagen efter, det vill säga lördagen den 22:e begav vi oss till Liseberg,första stoppet i parken var huvudrestaurangens julbord ,som smakade lika gott i år som förra. Skillnanden var lilltösen inte sov lugnt & fridfullt i vagnen utan satt med och åt, med hjälp av lite "mutor" i form av pepparkakor gick det hela hur bra som helst! Efteråt blev det en sväng i parken, kikade bl.a in i Tomtarnas verkstad, vilket upskattades av familjens yngsta! Efter en tur i slänggungan samt lite julklappsshopping begav vi oss hemåt, mätta & nöjda!
image320
Var bara tvungen att visa er denna bild, som togs innan vi åkte till Liseberg, "tofspremiär"för Alida, det var inte särskilt roligt att få dit det lilla hårbandet,men sedan var det rätt okej...






Far & dotter på julbord,
mamsen med underbar bakrund,
Alida kikar storögt på tomtarnas verkstad.

Dan före dopparedan var vi bara hemma & tog det lugnt, passade på att klä granen.
Alida & papsen roade sig med att tända ett tomtebloss:
image324

Julafton spenderade vi som sig bör på vår hemö- Orust! Det blev den sedavanliga "turnéen", först jullunch på Stillingsön för att sedan efter fika & klapputdelning fara vidare till Tegneby för Julbön i Kyrkan och efterföljande julkvällsmat & julklappsutdelning.Vi sov över där till juldagen då några släktigar kom & hälsade på, mycket trevligt!
Det låter säkert en aningens stressigt ,och visst är det säkert det,men vi resonerar att så länge vi har ett barn så funkar det att göra så här. Jag hoppas dock att alla vill komma hem tills oss & fira Jul nästa år då huset är klart & beboeligt.

Alida provsmakar julmaten

Julklappsutdelning

Julklappsutdelning hos farmor & farfar
image330
På väg till sängen i nya,julklappspyamasen.

En väääldigt rundlagd, showande tomte!

Alida leker med pappas yngsta syssling Gabriel.


image325
Alida med familj önskar alla läsare en riktigt God Jul & Gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0