Ännu en lite uppdatering....

....Märker att jag legat på latsidan med mitt bloggande så här kommer lite uppdatering om vad som hänt i familjen Josefssons liv de närmaste veckorna:
I fredags fick vi besök av León & Elin samt deras mammor från föräldragruppen. Efter  fikat busades det och stojades det friskt här hemma. Alida var mycket imponerad över Elins krypande och Leons stapplande steg att  hon försökte sig på lite egna varianter samma kväll

Tre goá ungar, Alida, León & Elin (med boken i mun)

På lördagen var det utflyktstajm. Denna gång tog vi bilen upp till Grebbestad  där vi åt gott och strosade på bryggan.

På restaurang i  Grebbestad

Söndagen var ämnad åt Sjörövarkalas. På yngste fabror/bror/svåger Erics begäran gick hans 7:e födelsedag i Pirat -& Sjörövartecken. Givetvis skulle gästerna vara utklädda (om de ville). Det resulterade dock i att hela klanen Josefsson/Askland hade förvandlats till en hoper  sjörövare, men inga släktingar hade hängt på denna "trend"med undantag för Dessi och hennse yngste son,Gabriel som hade lite utstyrsel iallafall.

 
Ett gäng sjörövare har intagit Tavlebord  i besittning .


Alida  satt tryggt hos Amanda


Födelsedagsbarnet fick naturligtvis börja med tårtan.


Kusin Birgitta och svärmor/mamma/farmor Pia med Alida.

Idag,måndag var det för Christians del,lite huspyssel. Jag och Alida tog (för första gången) bussen upp och mötte upp Christian och sedan åkte vi och badade. Allesammans tyckte nog det var lite kyligt,men det svalkade skönt en dag som denna.
Nu har vi suttit på balkongen och avnjutit Christians goá pannkakor med lönnsirap till kvällsmat,lillan sover och vi har laddat dvd/cd-spelaren med Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes" på ljudbok....Jättespännande,go´kväll alla!!!!!


Alida åker buss till Orust för första gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0